Тернополяни знову змагатимуться за Кубок Шухевича

unnamed

Молодіжні організації міста а також органи студентського самоврядування та молодіжна міська рада незабаром проводитимуть спортивні змагання за Кубок Генерала Української повстанської армії Романа Шухевича.

Детальніше про цей захід «Терену» розповіла голова молодіжної міської ради Вероніка Дякович.

-На дворі лютий місяць, а отже розпочалась підготовка до спортивних змагань за Кубок Шухевича. Цей захід вже традиційно відбувається у кінці лютого – початку березня. Приурочені такі змагання до дня смерті (5 березня) Генерала Української повстанської армії Романа Шухевича, - пояснює молодіжний мер. - Учасниками можуть бути представники молодіжних громадських організацій та органів студентського самоврядування. В цьому і своєрідна родзинка заходу, оскільки таким чином активісти зустрічаються поза роботою, мають можливість поспілкуватися та здружитись. І не зважаючи на те, що це спортивні змагання вони не є професійними.

До участі в «Кубку Шухевича» не допускаються професійні спортсмени та представники будь-яких політичних партій.

-Унікальними змагання є завдяки тому, що вони проводяться з улюблених видів спорту «друга Шуха», в яких він досягав успіхів як спортсмен, а це: копанка (футзал), відбиванка (волейбол), кошиківка (баскетбол), біг (естафета), стрільба, скелелазіння, шахи, бокс, плавання, інтелектуальний змаг, - додає Вероніка. - Також особливість цього заходу у тому, що до оргкомітету входять капітани усіх команд, таким чином всі рішення, щодо дат, видів, правил та інших організаційних моментів вирішуються колективно, а ще кожна команда частково долучається до проведення того чи іншого етапу змагання.

Усіх бажаючи взяти участь у змаганнях за Кубок Шухевича чекають у вівторок, 7 лютого, о 17.30, за адресою вул. Листопадова 7 (приміщення Фундації ім. патріарха Йосипа Сліпого).

Вибір читачів за тиждень

Відео