Юні радіоконструктори Тернопільщини демонстрували власну майстерність

phoca_thumb_l_tehnik

Відкриті змагання з радіоконструювання, приурочені Дню Соборності України, відбулися нещодавно в обласному комунальному центрі науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді у Тернополі.

Свої розробки з радіотехніки та радіоелектроніки захищали 18 учасників з 8 позашкільних навчальних закладів області, ТОКЦНТТШУМ та м. Тернополя.

Про це повідомляє Управління освіти і науки Тернопільської ОДА.

У програмі змагань:

- теоретичний залік;

- розробка друкованої плати;

- швидкісний монтаж та налагодження радіоелектронного пристрою.

Учасники турніру демонстрували здобуті у процесі навчання теоретичні знання, які закріплювали практичними роботами, зокрема виготовляли придатні для користування у побуті електронні пристрої – мелодійний сигналізатор та світло-звуковий прозвонювач.

Командну першість здобули вихованці Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді, друге та третє місця посіли: Підволочиська станція юних техніків і Бучацький районний центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я».

Під час заходу в День Соборності України для учасників змагань була організована зустріч з вихованцем центру, учасником АТО Юрієм Заблоцьким та його побратимом Петром Бураком.

Переможці змагань захищатимуть честь області на Всеукраїнських змаганнях з радіоелектронного конструювання, що відбудуться в м. Рівному у березні 2017 р.

Вибір читачів за тиждень

Відео