Тернопільські шляховики поставили крапки над «і» щодо дороги у селі Озерна

дорога ремонт

Широкого резонансу днями у соцмережах набуло повідомлення щодо неналежної якості дорожнього покриття у селі Озерна Зборівського району. Через яке пролягає траса Львів-Тернопіль. У зв’язку з тим, що деякі місцеві інтернет-видання посилалися на пост у соцмережах, автор якого не володів достовірною інформацією, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області вважає за необхідне повідомити.

Минулого року не відбувалось жодних поточних чи капітальних ремонтних робіт на дорозі Львів-Тернопіль в межах села Озерна. На даній ділянці шляховики виконали фрезерування дорожнього покриття. Під впливом різких перепадів температури з «+» на «-», надмірній вологості та перевантаженості проїжджої частини дорожнє покриття почало руйнуватись. Після настання стабільної плюсової температури повітря та сприятливих погодних умов шляховики ліквідують ямковість за допомогою гарячого асфальтобетону.

Нагадаємо, на дорозі Львів-Тернопіль у 2016 році капітально відремонтовано 10 кілометрів дороги на ділянці від кордону з Львівською областю у напрямку Тернополя. Відремонтована частина дороги жодних деформацій не зазнала.

Вибір читачів за тиждень

Відео