Віра Олександрович

На Тернопіллі – конкурс до відділів державної виконавчої служби

unnamed (5)

Чотири «кадрових» конкурси провели у Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області упродовж січня 2017 року.

Шукали претендентів на 61 вакантну посаду державної служби. Однак для участі у конкурсах надійшло лише 36 заяв. Причому тестування врешті не пройшли 10 осіб.

Нагадаємо, Мін’юст увійшов до трійки найбільш активних у запровадженні реформ міністерств України. Експерти відзначили, що найуспішнішими напрямками роботи Мін’юсту були: розробка антикорупційного законодавства і початок роботи антикорупційних органів, запуск системи електронного декларування, відкриття реєстрів, а також електронні сервіси.

Відтак вирішувати доводиться і кадрові питання. Так, у січні, наприклад, шукали кандидата на посаду начальника Гусятинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану та чимало інших фахівців.

- За результатами усіх етапів конкурсів визначили 17 переможців, - повідомили «Терену» у прес-службі управління.

Власне, із усіма результатами відбору можна ознайомитися ТУТ - на офіційному сайті Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.

До слова, конкурс на зайняття вакантних посад державної служби у відділах державної виконавчої служби запланували оголосити у лютому цього року.

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео