Тернополянка з Ольгою Фреймут була «На ножах»

unnamed (13)

Зйомки програми «На ножах» (телеканал 1+1), яка вийде аж в квітні 2017 року, проходять в Тернополі. Про це «Терену» повідомила одна з  учасниць зйомок.

«Мені запропонували взяти участь в зйомках цієї програми, бо її тематика – ведення здорового способу життя та піклування про своє здорове харчування. – поділилася емоціями учасниця зйомок – Що з того вийшло – треба буде дивитися вже на телеекрані».

Команда проекту «На ножах-2» з ведучою Ольгою Фреймут та ресторатором Дімою Борисовим вже кілька днів допомагає тернопільському ресторану «Каруна», який знаходився на межі краху, перетворитися на прибутковий та відвідуваний заклад.

unnamed (14)
unnamed (14)

Під час зйомок телеведуча Ольга Фреймут оцінила зовнішній вигляд ресторану, подачу страв, а також дізналась подробиці стосунків у колективі. Що вразило телеведучу та її команду в тернопільскому ресторані, телеглядачі побачать у випуску програми «На ножах-2» на «1+1». Нагадаємо, проект транслюється на каналі «1+1» щовівторка о 22.00.

Проте, вже найближчим часом ресторан «Каруна» почне працювати в оновленому вигляді. Над інтер’єром закладу попрацювали дизайнери проекту Олександр та Володимир Юдіни, які створюють затишну атмосферу для відвідувачів лише за два дні. Найуспішніший ресторатор України Діма Борисов поділився з власником ресторану «Каруна» своїми секретами та дав цінні поради щодо управління командою та фінансових питань.  Як змінився заклад, можна буде побачити в програмі.

Чи прислухається команда тернопільского ресторану «Каруна» до порад експертів та чи зможе змінити своє ставлення до бізнесу власник закладу заради майбутнього успіху, дивіться у нових випусках реаліті «На ножах-2».

Вибір читачів за тиждень

Відео