Тернопільський обласний круглий стіл – «Єдність заради перемоги»

unnamed

У четвер, 9 лютого, о 12:00 в готелі “Тернопіль” (конференц-зал №2, 3-ій поверх) Всеукраїнська мережа “Вільні Люди” проводитиме обласний круглий стіл «Єдність заради перемоги». У заході візьмуть участь представники волонтерського руху, творчої інтелігенції, наукових кіл, бізнесових, ветеранських та громадсько-політичних організацій Тернопільщини.

Під час проведення круглого столу відбуватиметься обговорення тексту звернення до парламентських партійних сил та громадськості озвученого на національному круглому столі, що проходив 22 січня 2017 року в м. Києві, із закликом розпочати внутрішній політичний діалог, припинити розбрат та об’єднатися навколо ключових для країни завдань заради збереження української держави.

У результаті проведення буде сформовано пропозиції від представників нашої області для Всеукраїнської робочої групи, що займається розробкою кінцевого тексту документу, який буде запропоновано підписати лідерам проукраїнських партій. Дотримання принципів і засад цього звернення стане “лакмусовим папірцем”: хто готовий відкласти власні амбіції на другий план заради інтересів держави, а хто є прибічником антидержавницької діяльності і своїми діями створює для ворогів України сприятливі умови.

Вибір читачів за тиждень

Відео