Тернополянин виборов місце в збірній України з кікбоксингу

golovna-847x381

З 2 до 5 лютого в м. Одеса відбувся відкритий кубок України з кікбоксингу за версією WAKO, на якому відбирали  кращих спортсменів до складу збірної України з кікбоксингу як серед дорослих, так і серед юніорів.

Від федерації кікбоксингу Тернопільської області взяли участь семеро бійців. Троє в дорослій категорії (Худзік Василь, Толстух Михайло, Рибченко Данило) та четверо в категорії юніорів (Ільїнов Юрій, Будзінський Ігор, Кархут Володимир та Грейцар Масим), пише прес-служба компанії «Агропродсервіс».

Команду наших земляків вже традиційно підтримує Тернопільська олбасна організація Аграрної партії України на чолі з її керівником та Генеральним директором компанії «Агропродсервіс» Іваном Чайківським.

«Ми пишаємось, що за підтримки як Аграрної партії, так і компанії «Агропродсервіс» ми змогли виховати таких талановитих спортсменів. Будемо чекати від хлопців нових перемог», – говорить голова Тернопільської обласної організації Аграрної партії України Іван Чайківський.

За результатами поєдинків першого етапу відбору в нашої команди 4 золота, 2 срібла та 1 бронза. Перше місце серед дорослих здобув Худзік Василь, друге – Товстух Михайло і третє місце в тій же віковій групі – Рибченко Данило. Серед юніорів першими стали Ільїнов Юрій, Будзінський Ігор та Грейцар Максим. Кархут Володимир стартував другим.

До складу збірної України увійшов Худзік Василь. На решту наших спортсменів чекає ще два відбіркові етапи – в кінці цього місяця та в квітні.

«Для нас вже стало традицією привозити перемоги як  із загальноукраїнських чемпіонатів, так і зі світових. На цьому ми не зупиняємось, і буквально вже починаємо підготовку до другого етапу даних змагань, який відбудеться 23 – 26 лютого в м. Хмельницькому», – розповідає тренер нашої команди Олександр Дульнев.

Переможці змагань матимуть нагоду представляти збірну України з кікбоксингу в Кубку світу з даного виду спорту в м. Будапешт (Угорщина), який відбудеться в травні цього року.

Вибір читачів за тиждень

Відео