Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (3)

Концерт, змагання з парапланеризму та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

Заходи на 11.02:

11 лютого на Тернопільському ставі відбудуться змагання за кубок Тернополя з парапланеризму. Початок о 10:00.

У Тернополі 11 лютого в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Спортивна зима» відбудеться відкритий турнір з вільної боротьби, присвячений пам'яті шестиразового чемпіона України Михайла Боровкова. Початок змагань о 09:00. Турнір відбудеться у ТЗОШ №23 (Спортивний комплекс «Галицькі леви»). Спортзал цілісінький день буде гомоніти дитячими голосами, адже там триватимуть запеклі суперечки суперників.

У Тернопіль із концертом завітає джаз-квінтет з Вінниці. Широко відомий гурт «The Hypnotunez» приїде в паб Хмільне Щастя, аби завоювати серця тернополян. Початок о 21:00.

Заходи на 12 лютого:

З метою популяризації традиційних видів спортивної рибалки у Тернополі відбудеться Кубок міста Тернополя з лову риби з криги на мормишку, який запланований на 12 лютого. Початок о 09:00.

Вже цієї неділі - 12 лютого, центр допомоги безпритульним тваринам «Вірні друзі» організовує благодійний гаражний розпродаж. Усі небайдужі можуть придбати предмети побуду, прикраси, посуд, одяг, сувеніри, книги, іграшки та корисні речі за низькими цінами які обов`язково пригодяться в оселі. Благодійний розпродаж відбудеться в холі ТРЦ  «Подоляни».

Тернополян запрошують на концерт «Gogodzy Gański».  У «Козі». Початок о 20:00.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео