Нова більшість у Тернопільській міській раді запрацювала?

міська рада

В ці хвилини триває засідання постійної комісії Тернопільської міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі. На засіданні комісії має бути зроблений перший крок з плану, який передбачає створення нової більшості в ТМР.

За інформацією «Терену», секретарем комісії мають обрати представника ВО «Батьківщина» Володимира Гринду, який, до речі, має віддалене відношення до  земельних питань, і є священиком УГКЦ.

Цікаво, що раніше інший представник ВО «Батьківщина» Андрій Артимович відмовився від посади в одній з комісій, бо цього вимагала партія.

За інформацією «Терену», за призначення В. Гринди секретарем комісії голосуватимуть представники «Громадянської позиції», ВО «Батьківщина», «Народного контролю» та Радикальної партії. Призначення нового секретаря покаже, чи запрацює новостворена більшість «під мера» в Тернопільській міській раді.

Як відомо, раніше посаду секретаря «земельної комісії» обіймав свободівець Роман Навроцький, якого перед тим звільнили із посади керівника «свободівської фракції».

Вибір читачів за тиждень

Відео