Співпраця ТНЕУ з артилерійською військовою частиною (фото)

військов

Співпраця з Тернопільським національним економічним університетом та артилерійською військовою частиною, щоразу стає міцнішою.

Реалізація навчальних проектів для військовослужбовців та членів їх сімей за участю представників Тернопільської ОДА, МОУ та «Міжнародного Фонду Соціальної Адаптації», а також початок курсів «Україна-Норвегія» за спеціальністю «Підприємництво» пройшли цього разу в урочистій обстановці у залі засідань Вченої ради ТНЕУ.

Ця програма має на меті перепідготовку військовослужбовців, звільнених у запас,учасників АТО та членів їх сімей. У рамках його реалізації у вищому навчальному закладі слухачі курсів матимуть змогу засвоїти заняття з англійської мови та підприємницької діяльності, відвідувати гуртки та користуватись усіма наявними технічно-науковими засобами університету (бібліотека,спортивний зал із тренажерами),які діють на території університету. Представники артилерійської бригади на цьому зібранні також вітали присутність військової кафедри, яка діє у навчальному закладі,адже її студенти-випускники в майбутньому професіонали своєї справи і ті, хто може бути у команді офіцерського складу військової частини. Там вони матимуть змогу впроваджувати у практику здобуті знання, які отримали під час теоретичних і практичних навчань.

військо
військо

військові
військові

Вибір читачів за тиждень

Відео