Тернопільщина здивувала киян та гостей столиці

unnamed (21)

Туристичний та культурний потенціал Тернопільщини презентували сьогодні в «Українському домі» міста Києва. Для 10 послів, більше 20 представників дипломатичних установ, для влади та представників шоу-бізнесу організатори запропонували оглянути все, чим «Благословенне Тернопілля» може похвалитися та здивувати.

Коньячне виробництво, пивоваріння, молочна та м’ясна продукція, страви від кращих рестораторів міста та області створювали невимушену атмосферу для усіх, хто прийшов оглянути туристичний та мистецький потенціали нашого краю.

Небувалий ажіотаж викликала продукція оновленого у 2016 році Тернопільського м’ясокомбінату.

«Ми привезли сюди не лише м’ясні вироби, - говорить заступник директора компанії «Агропродсервіс» Федір Шевчук. – Ми привезли сюди давні тернопільські масарні традиції, ми привезли якість нашої продукції, ми привезли киянам та гостям столиці тернопільську гостинність».

«Я ніколи не купувала ось цього м’яса (жінка показала рукою на хлібець – ред.), а тут вирішила попробувати і мені дуже сподобалось, - сказала пані Галина, яка спеціально прийшла на цей захід. – Тепер я точно питатиму за продукцією Тернопільського м’ясокомбінату».

На велелюдному заході кожен міг знайти щось своє з розмаїтого «Благословенного Тернопілля».

Вибір читачів за тиждень

Відео