Телеканал, який дивиться багато тернополян, став загальнонаціональним

0_4_16369

Відповідно до рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення телеканал ZIK стає загальнонаціональним мовником і охоплюватиме 100% території України.

«Курс на розширення мовлення і збільшення аудиторії ZIK взяв 2 роки тому. Наш сьогоднішній результат – це злагоджена робота команди та професійна «впертість» у досягненні мети. Дякую усім, хто долучився до становлення ZIKу повноцінним національним телеканалом!», – коментує рішення Нацради Ігор Туркевич, генеральний директор медіа-холдингу ZIK.

Телеканал ZIK вперше вийшов в ефір 1 вересня 2010 року. Тоді програмна сітка налічувала шість проектів власного виробництва. Із 2014 року ZIK розпочав перехід на загальнонаціональний рівень, розширивши лінійку авторських проектів до двадцяти. В основі більшості з них, як і раніше, залишається жанр журналістського розслідування.

Проекти телеканалу виходять із студій ZIK-Львів та ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року. На початку жовтня 2016 року відбулася офіційна презентація нової центральної студії ZIKу в столичному Міжнародному центрі культури та мистецтв «Жовтневий палац».

Вибір читачів за тиждень

Відео