Тернополянка посмакувала пиріжком, у якому знайшла недопалок (фотофакт)

б4

Нещодавно на «Терені» з’явилися публікації про скло у домашньому сирі, шматок металу у сирнику і навіть про шерсть у ковбасі, а цього разу мова піде про звичайнісінькі булочки з вишнями тернопільського виробника.

Підписниця спільноти «Від Тарнополя до Тернополя» анонімно виставила фото, на якому добре видно, що між вишнями у хлібо-булочному виробі фільтр від тютюнового виробу.

- Дорогі тернополяни!!!! Будьте дуже уважні, що ви їсте. Сьогодні вирішила попити чай з булочкою. Булка була з вишнями. Мало того, що начинки було не дуже багато, так ще й був якийсь дуже неприємний смак. Коли я подивилася, що це таке, то не повірите, що я знайшла... НЕДОПАЛОК!!! На моєму місці могла бути якась дитина чи до прикладу вагітна жінка, не подивилася б і з'їла це. Тому, звертатися до тих, хто коли-небудь захоче поласувати таким «смаколиком». Уважно дивіться, що ви їсте, а щоб перестрахувати, кидаю етикетку, щоб ніхто точно більше не купив такої булки з «сюрпризом», - пише жінка, яка відшукала таку «знахідку».

б1
б1

б2
б2

б3
б3

б5
б5

Фото з спільноти «Від Тарнополя до Тернополя»

Вибір читачів за тиждень

Відео