У Тернополі затримали наркозалежного чоловіка, який нападав на жінок (відео)

unnamed

Тернополянина 1989 року народження було затримано працівниками міського відділу поліції. Грабіжник скоїв низку злочинів, при цьому його жертвами були лише мешканки обласного центру.

Сергій Гаврилюк - начальник Тернопільської поліції розповів про те, що перший злочин підозрюваного був ще за юнацьких років, після чого злодія було засуджено і відправлено до виправної колонії. Щоправда, тернополянин після звільнення не переосмислив своїх вчинків і пішов далі по кримінальній стежині – наркозалежність, крадіжки і торгівля...

Грабував хлопець на дворі, часом і серед білого дня, він заставав своїх жертв зненацька: одну з жінок пограбував близько шостої ранку, коли та йшла на роботу, іншу  - у нічну пору. Підбігав ззаду, збивав з ніг та виривав сумки.  Ще один злочин грабіжник вчинив серед білого дня  - у аптеці викрав сумку в старенької пенсіонерки.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xNY5XinQNZE[/embed]

Підозрюваного у грабежах нарешті затримали згідно статті 208 КПК України. За фактом злочинів відкрито кримінальне провадження згідно ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування а також обрання запобіжного заходу. Про це повідомляють у відділі комунікації НП Тернопільської області.

Відео: ГУНП в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео