В Тернополі заради доброї справи об’єдналося більше 10 громадських організацій

vecheria

В рамках проекту «Благодійний аукціон «Виграй побачення з красунею» - подаруй дітям свято», скорочена назва – VP_TERNOPIL, який стартував 23 січня 2017 року, щоб назбирати кошти та подарувати протягом весняного періоду справжнє свято дітям, які того найбільше потребують, до проекту вже долучилось як Співорганізатор більше 10 громадських організацій.

За словами головного організатора – Олександра Барзишена: «23 січня 2017 року ми запустили та розпочали роботу над ЕТАП І. Проекту #VP_TERNOPIL ВИГРАЙ ПОБАЧЕННЯ З КРАСУНЕЮ благодійний аукціон. Тому, хотілося б коротко прозвітуватись. Так, нашим основним завданням протягом  ЕТАП І. було:

  1. Проінформувати про суть, основні цілі та завдання проекту «VP_TERNOPIL» громаду міста, найбільш активніших її представників (активісти, громадські організації, студентство, молодь);
  2. Залучення та об'єднання активних громадян міста, волонтерів, молоді та студентства для співорганізації до наймасштабнішої благодійної акції ВИГРАЙ ПОБАЧЕННЯ З КРАСУНЕЮ благодійний аукціон;
  3. Залучення та об'єднання громади міста навколо проблем дітей сиріт, дітей з неблагополучних та багатодітних сімей;
  4. Залучити до організаційного процесу та сформувати якісну команду з числа тих хто вже мав попередній досвід в реалізації великих проектів, проведенні благодійних акцій, концертів та інших заходів !!!
  5. Організувати та скоординувати команду задля основної мети: Забезпечення та організація благодійного аукціону для збору коштів для дітей з неблагополучних та багатодітних сімей, дітей сиріт, щоб подарувати їм на весняні свята казку!!!

Протягом ЕТАП І. #VP_TERNOPIL до нас долучились такі громадські організації #Як_Співорганізатор: ГО «Нове Покоління Тернопільщини»; ГО «Молодіжна Культурна Ініціатива»; ГО «Перша Леді»; ВМГО «Студреспубліка»; ГО «Асоціація велосипедистів Тернопілля»; «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ); Тернопільський обласний благодійний фонд «Майбутнє сиріт»; ГО «Файне Місто»; ГО «Тернопіль - це Європа»; «Тернопільський Студентський магістрат» (ТСМ); ГО «Студентський парламент ТДМУ»; Студентська Рада ТК ТНТУ ім. І. Пулюя.

І так, ЕТАП І пройдено!!!  Команда зібрана!!! Ми починаємо роботу над Етап ІІ: запуск #VP_TERNOPIL (онлайн частина та робота з «Учасниками»). Головним завданням для команди протягом даного етапу є: заручитись підтримкою відомих тернополян, залучити та зібрати якомога більшу кількість учасників аукціону та глядачів, підготуватись до фінальної частини аукціону: ЕТАП ІІІ: (Урочиста частина. Підведення підсумків. Визначення та нагородження переможців і найбільш активних учасників) – Благодійний концерт. Усіх небайдужих та бажаючих допомогти організатори закликають долучатись активу аукціону, до закритої групи у ВК., або ж звертатись за тел. +38(068) 869 67 81.

Вибір читачів за тиждень

Відео