Нацполіція допомогла родині загиблого правоохоронця з Тернопільщини

unnamed (1)

Керівництво Головного управління Нацполіції нашого краю вирішило фінансово підтримати родину кременчанина Віталія Валецького, який трагічно загинув у Княжичах Броварського району Київської області.

Аби допомогти сім’ї, де двоє маленьких синів залишилися без батька, тридцяти однорічного майора поліції, особовий склад відомства зібрав сто тисяч гривень у якості допомоги.

Наталія Валецька, жінка загиблого, від усієї родини висловила подяку тернопільським поліцейським за таку необхідну підтримку.

- Висловлюю глибоку вдячність за турботу та фінансову допомогу. У цей скорботний та нелегкий для нашої родини період  приємно відчути підтримку та допомогу колег чоловіка і керівництва тернопільської поліції. Добре, що поряд є люди, які від щирого серця готові прийти на допомогу іншим. Ця підтримка  -  свідчення вашої небайдужості до чужого горя, а також вшанування світлої пам’яті загиблого, - сказала жінка.

Крім того, від тернопільських правоохоронці надійшло по 50 тисяч гривень допомоги родинам ще чотирьох загиблих «КОРДівців». Про це повідомляють у ВК НП Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео