Тернополянам відкрили секрет: як потрібно прокидатися, щоб бути енергійним вранці

sklki-chasu-treba-spati-lyudin-zdoroviy-son-zaporuka-zdorovya_563

Про те, як прокидатися рано-вранці і залишатися енергійним до кінця дня, як не бути злим на весь світ, нам розповіла тернопільський тренер.

Щоб твій день був хорошим, прокидатися треба з задоволенням. Уяви, що сьогодні тебе чекає щось приємне, і сміливо відкривай очі. Пам'ятай, емоція, з якою ти прокидаєшся - програмує твій настрій на цілий день, і якщо ти прокинешся незадоволена, то і день твій може не заладитися.

Крім цього, не забудь гарненько потягнутися, адже коли ми потягується, виділяється гормон щастя, а організм перемикається з стану спокою в режим дії.

Однак потрібно зазначити, що і потягуватися вранці потрібно правильно: вдихаємо і витягуємо руки вгору, за голову, а потім видихаємо і підтягуємо живіт під ребра. Коли ми так робимо, ми масажуємо кишечник, пробуджуємо травну систему і готуємо її до сніданку.

Після цього необхідно відразу встати з ліжка і провести ранкові гігієнічні процедури. Добре також прийняти контрастний душ, почистити зуби і язик, щоб очистити його від токсинів, які організм виводив на нього протягом ночі. А після цього випий склянку води кімнатної температури з медом. Згідно зі старим рецептом, необхідно з ночі покласти в стакан холодної води чайну ложку меду, а зранку випити (проте пам'ятай, мед повинен бути натуральним без домішок). Таким чином, протягом року, взимку ти будеш очищати організм від холестерину та інших речовин, які містяться у важкій їжі, яку ми вживаємо в холодну пору року, а влітку - від залишків щавлевої кислоти, якої багато в фруктах і овочах.

Після цього можна виконати нескладний комплекс вправ - ранкову зарядку і обов'язково поснідати.

Матеріал для колонки підготувала тренер танцювальної студії «Special dance» Тетяна Бастюк.

Вибір читачів за тиждень

Відео