Що роблять військові у одній з тернопільських бібліотек? (фото)

ф3

Вже понад рік у Тернопільській міській бібліотеці №2 для дорослих триває програма, яка спрямована на соціальну адаптацію учасників АТО та членів їхніх сімей.

Вже незабаром бійці збиратимуться знову, проте цього разу захід буде приурочено до роковин Лесі Українки.

- 25 лютого ми відзначаємо роковини від дня народження Лесі Українки. Тому і вирішили розмалювати «Лісову пісню», - пише у своєму блозі «БібліоМишка» Надія Качуровська, бібліотекар. - Ми продовжуємо  працювати з програмою на допомогу соціальній адаптації учасників АТО, а також членів їхніх сімей. Адже бібліотека - це місце, де можуть зустрітися люди всіх поколінь в незалежності від освіти, статі чи чогось іншого. Кожен може один одного чогось навчити. Саме так найкраще людина може розслабитися.

ф2
ф2

ф5
ф5

З бійцями працює практичний психолог з ГО «Крок назустріч» Світлана Ломовцева, яка відповідає на запитання про стрес і пояснює бійцям усе необхідне, трактує становище, з погляду на папір.

- Розмальовки-антистрес для дорослих об'єднали нас. Під чудову музику Roberto Cacciapaglia, яку включила нам студентка і наша читачка Наталя Небельська. Ну а вже віршів власних теж нам не бракувало. Їх нам прочитала учениця 10-Б класу ТНВК №9 Світлана Кравець і письменник Анатолій Заблуда, - додає пані Надія свій спогад про попередні «посиденьки».

ф1
ф1

ф4
ф4

Фото з архіву «БібліоМишка»

Вибір читачів за тиждень

Відео