Школярам показали кадри про війну

16832085_665750303597657_834087562209948431_n

Днями, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Христина Феціца, Раківська Ольга та Oksana Holub, на запрошення педагогів, побували у Тернопільській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат для дітей зі зниженим слухом. Свого часу, школярі неодноразово приходили на склад до волонтерів, приносили гостинці до Дня святого Миколая, малюнки.

Тепер для дітей підготували невеличкий урок-презентацію про роботу волонтерів. На екрані школярі переглянули цікаві відео з різноманітних волонтерських акцій, поїздок на схід, а також фото, на яких зображено, як дітки долучаються до підтримки воїнів. Окрім того, учням продемонстрували привезений тубос з-під використаного ручного противотанкового гранатомета (“муха”) та військове спорядження.

Хлопці та дівчата задавали запитання волонтерам. Підтримувати діалог з дітьми на жестовій мові допомагали педагоги школи.

Дітки старанно готувалися до такої події, адже принесли власноруч намальовані малюнки, а також зібрали 500 гривень для потреб воїнів.

Завдячуємо педагогам школи-інтернату та батькам за патріотичне виховання школярів. Незважаючи на труднощі зі здоров’ям, дітки просякнуті патріотизмом та всіляко прагнуть допомагати українським Героям.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео