Незабаром у Тернополі відкриють платформу для всебічного розвитку молоді (фото)

Концепцію становлення «Центру Науки Тернополя» обговорювали сьогодні у приміщенні Галицького коледжу.

Освітяни, представники місцевої влади, науковці та навіть колеги з Харкова і Варшави зупинили свою увагу на такому важливому для Тернополя проекті, як майданчик для наукових досліджень і пізнання довколишнього світу.

unnamed (9)
unnamed (9)

Коородинатор проекту Христина Білінська пояснила присутнім те, чому ж саме в нашому місті так необхідно розвивати цей напрямок. Також своїми думками щодо майбутнього «Центру Науки» поділилися майбутні викладачі  «Центру», які мають чималий стаж роботи у Технічному університеті, Галицькому коледжі та на Станції Юних Техніків.

unnamed (8)
unnamed (8)

Своє бачення висловив також Роберт Щесни (Robert Szchesny) - науковець університету Мартіна Лютера. Завдяки інноваційним технологіям вчений зв’язався з місцевими освітянами по Skype і розповів, який шлях пройшли у Варшаві, щоб створити «Центр науки Коперник».

unnamed (7)
unnamed (7)

Кожен з представників певного напряму досліджень розповів, щоб він хотів бачити у «Центрі» і чим повинен бути оснащений даний «Центр Науки».

unnamed (6)
unnamed (6)

Нагадаємо, «Центр Науки Тернополя» став одним з переможців конкурсу проектів в рамках «Громадського бюджету» Тернополя. Щодо самої ідеї створення «Центру Науки Тернополя» то йому передували Наукові пікніки.

unnamed (4)
unnamed (4)

unnamed (3)
unnamed (3)

unnamed (2)
unnamed (2)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео