Юні тернополяни мали змогу довести, що гідні своїх героїв (фото)

IMG_3612

Третю річницю Революції гідності у Тернопільській загальноосвітній школі №18 відзначили спортивно-патріотичним заходом «Будь гідним героїв».

20 лютого у 18-ій школі відбувся спортивно-патріотичний захід «Будь гідним героїв», приурочений третій річниці Революції гідності. Адміністрація школи разом з фахівцями Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення підготували спортивні змагання для учнів старших класів. Крім того, вихованці Школи бойового гопака продемонстрували свою силу, вміння та спритність у показовому виступі. Також продемонстрували майстерність володіння шаблею та булавою.

IMG_3440
IMG_3440

Старші учні школи взяли участь у комплексній символічній естафеті «Втеча з полону» та позмагалися у спортивних випробуваннях.

Учасники успішно виконували завдання. Продемонструвавши хороші навики та спортивну підготовку спортивний захід завершився таким результатом:

І місце зайняв 9-Б клас;

ІІ місце – 10 клас;

А ІІІ місце – 9-А клас.

Всі учасники були нагороджені подарунками від Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення, а переможці змагань отримали кубок першості.

IMG_3669
IMG_3669

Фото: ТМЦ ФЗН

Вибір читачів за тиждень

Відео