У Лановецький клуб «Жіноча справа» прийшла… поліція

Ланівці клуб жінки поліцейські 22.02.2017-4-640

Маючи на меті ознайомити клієнтів служби зайнятості із професією поліцейського та із реаліями трудових буднів сучасного працівника поліції, фахівці Лановецького районного центру зайнятості запросили на засідання клубу «Жіноча справа» майора поліції Сніжану Рудько.

Вона розповіла, що в компетенції ювенальної поліції - надання соціально-правової та психологічної допомоги дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах або права яких було порушено, притягнення до відповідальності дорослих, які втягують дітей у злочинну діяльність, пияцтво, жебрацтво або розбещують чи експлуатують дітей.

Ланівці клуб жінки поліцейські 22.02.2017-640
Ланівці клуб жінки поліцейські 22.02.2017-640

Досвідчена, компетентна, з притаманним жінкам підходом до своєї роботи, Сніжана прийшла на захід разом з курсантом Львівського університету внутрішніх справ Марією Церковнюк, яка проходить практику у Лановецькому відділенні поліції та юними помічницями - школярками 6-го класу Лановецької ЗОШ №1 Тетяною Монич і Світланою Йордовською.

Курсант Марія презентувала заклад, у якому навчається, розповіла про умови вступу та підготовки в ньому, а майор Сніжана Рудько звернула увагу, що професія поліцейського – це і ненормований робочий день, і робота зі специфічним контингентом, і досить високі вимоги.

Ланівці клуб жінки поліцейські 22.02.2017-1
Ланівці клуб жінки поліцейські 22.02.2017-1

Цікавинкою заходу стала пісня про поліцейські будні у виконанні юних майбутніх поліцейських Тані та Світлани.

Також дівчатка роздали всім працівникам та відвідувачам центру зайнятості буклети про права дитини.

Вибір читачів за тиждень

Відео