Жінка з Тернопільщини відкупила сина від поліцейських золотом

unnamed (13)

Про те, що син жительки Монастирська знаходиться у поліції, повідомили жінці 1964 року народження телефонні шахраї. У подробицях жінка не стала розбиратися та віддала усі дорогоцінні речі невідомому з рацією.

Згодом, як повідомили у Монастириському відділення поліції, за одну ніч шахраї вирішили ошукати близько 5 сімей саме таким чином, щоправда четверо з них зрозуміли, що це афера і одразу повідомили про випадок правоохоронців.

Потерпіла розповіла, що телефонний дзвінок вона прийняла між 2 і третього годиною ночі. Тоді ж у слухавку незнайомець їй повідомив, що у сина неприємності з поліцією. Для того, щоб уникнути подальших проблем їй запропонували заплатити 2 тисячі гривень, яких у неї не було. Тоді ошукана матір запропонувала чотириста гривень і золоті прикраси.

За деякий час на подвір’ї потерпілої з’явився незнайомець, який представився працівником поліції і взяв «викуп» за сина жінки. Коли ж з’явився син, мешканка Монастирська вияснила, що проблем з законом у нього не було і її ошукали злочинці.

- За словами потерпілої, чоловікові, якому вона передала кошти, на вигляд близько 30 років, середньої статури. Одягнений шахрай був у темні штани, коричневий плащ, сіру шапку, також на ньому були окуляри для зору в сірій оправі. Примітно, що шахрай мав із собою рацію, - повідомляють у відділі комунікацій ГУНП Тернопільської області. - За даним фактом поліцейські відкрито кримінальне провадження за ст. 190 ККУ – шахрайство. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео