Віра Олександрович

Ордер на квартиру у Тернополі отримав депутат обласної ради (відео, фото)

міська рада

Сертифікати на квартири 12 учасників АТО отримали сьогодні, 24 лютого. У переліку – депутат обласної ради Віталій Фидрин, а також відомий капелан Іван Гуня, які є багатодітними батьками.

Нагадаю, це стало можливим, завдяки угоді між забудовником, міською радою і самими вояками. Визначали прізвища тих, хто отримав квартири, представники спеціально створеної комісії, у яку входять самі учасники АТО та громадські організації. Кандидатури 12-ох учасників АТО були підтримані комісією одноголосно. Це представники ДУК, ЗСУ, СБУ, батальйону «Тернопіль» та учасники бойових дій.

[embed]https://youtu.be/OMiz_eltevo[/embed]

– Від громади міста щиро дякую вам за вашу хоробрість і бажаю міцного здоров’я, щастя і миру в Україні, - каже міський голова Сергій Надал.

Преса
Преса

Ці слова у залі зустріли оваціями. А присутніх, як видно на відео, було доволі багато.

[embed]https://youtu.be/Pb-xzGLWnDE[/embed]

Гості
Гості

Після цього боєць АТО із позивним «Мамонт» Роман Мельник подякував міському голові  і забудовнику за те, що вони дотримали свого слова і виконали угоду.

Вояки
Вояки

- Дуже важливо, щоб громада знала, що влада ні на мить не впливала на вибір жодного прізвища у цьому списку, - наголосив він. – Також хочу висловити подяку забудовнику, який також дотримав слово і надав сертифікати на квартири.

вручення
вручення

До речі, у списку (див. нижче – прим.) є і прізвище Олександра Іриці. Нагадаю, його дружина, яка теж є військовослужбовцем, нещодавно втратила обидві ступні у результаті нещасного випадку.

Сесія ще триває. Тож читайте про найцікавіше ТУТ і ТУТ та у наступних публікаціях «Терену».

Фото і відео автора

Довідка. Список осіб, які отримали квартири: Валерій Чоботар, Іван Гуня, Андрій Джерелейко, Василь Бісовський, Руслан Муляр, Віталій Фидрин, Бурка Сергій, Руслан Андросюк, Ярослав Антонюк, Василь Сентик, Олександр Іриця та Едуард Дарзуля.

Вибір читачів за тиждень

Відео