В Тернополі в'єтнамця примусили поділитися землею?

1461145925_bxjmxnvxvttrsnjr

Про громадянина В'єтнаму Тран Ван Вана в Тернополі ходять легенди. Не тому, що він потужний інвестор чи зробив неоціненний вклад в розвиток міста. А тому, що вже роками не може належним оформити земельну ділянку під викупленими свого часу приміщеннями.

Але маленький в'єтнамський друг тернопільської громади таки вірив в диво.

І віра його винагородила!

Вже на сьогоднішнє пленарне засідання сесії міської ради винесено проект рішення, відповідно до якого попередній договор оренди земельної ділянки площею понад 6,5 га хочуть скасувати. Натомість депутатам запропоновано надати співгромадянці Тран Ван Вана ВУ КІМ Тхань в оренду чотири земельних ділянки зі спадщини Тран Ван Вана, загальною площею приблизно 5,5 га.

Таке рішення стало можливим, завдяки поділу земельної ділянки в'єтнамця, де залишок в 1 га розподілили вже між українськими друзями в'єтнамського народу: Мариняк Людмилою Мирославівною та Гречин Іриною Михайлівною (0,56 га), ТОВ «Терно-Лайт» (0,28 га) та 0,1 га і 0,29 га - віднести до земель загального користування.

Зазначимо, що відповідно до проекту рішення, громадянка В'єтнаму ВУ КІМ Тхань на земельних ділянках отримала об'єкти незавершеного будівництва складу продовольчих та промислових товарів з виставочним (напевне йдеться про виставковий - ред.) залом, цеху по виробництву пляшок, адміністративно-побутових приміщень.

Українці отримують землю під адміністративну будівлю та склад продовольчих та промислових товарів з виставочним залом за адресою вул. Поліська,12.

Залишається сподіватись, що депутати таки проголосують за запропонований проект рішення і україно-в'єтнамська дружба лише міцнітиме в окремо взятому Тернополі.

Вибір читачів за тиждень

Відео