Землю, від якої відмовився тернопільський валютчик, знову спробують продати

Screen Shot 02-24-17 at 08.37 AM

На сесії Тернопільської міської ради, яка розпочне сьогодні свою роботу, планують знову виставити на продаж земельну ділянку, від якої відмовився переможець попередніх торгів.

Йдеться про ділянку, площею 1,00 га за адресою вул. Ген.М.Тарнавського.

«Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад. номер 6110100000:04:002:0053) площею 1,00 га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та автостоянкою  за адресою  вул.Ген.М.Тарнавського», - йдеться в проекті рішення.

Стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 1,00га під будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та автостоянкою  за адресою  вул.Ген.М.Тарнавського визначили в розмірі 89550,00грн. А крок аукціону - в розмірі 0,5 відсотків від стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 1,00га за адресою вул. Ген.М.Тарнавського, що становить 447,75грн.

Раніше «Терен» уже повідомляв, що в нотаріуса переможець земельного аукціону пан Сус відмовився підписувати відповідні документи. Місцеві ЗМІ повідомляли, що Олег Сус є місцевим валютчиком

Вибір читачів за тиждень

Відео