Віра Олександрович

Добратися до управління соцзахисту у Тернополі – нереально, каже депутат (відео, фото)

Генсерук (Copy)

На те, що тернополяни із найвразливіших категорій населення тепер стали ще більш обділеними, звернув увагу керівництва міста депутат Віктор Генсерук.

Люди тепер просто не можуть добратися до управління соціального захисту, адже транспорт до такої важливої установи, фактично не ходить.

Пенсіонери, інваліди, мами із дітьми не можуть добратися на Лисенка, 8, - наголошує депутат.

[embed]https://youtu.be/0ShnCmZUIQE[/embed]

Запит (Copy)
Запит (Copy)

Нагадаємо, «Терен» писав, що у приміщенні міського управління соціальної політики на вулиці Лисенка, 8 триває реконструкція із добудовою (читайте ТУТприм.). Основні роботи власне у будівлі, де на першому і другому поверхах не припиняли працювати люди і приймати нужденних тернополян, уже завершилися. Натомість будівельники розпочали підготовці роботи для зведення 5-повехівки, що постане поруч.

3 (Copy)
3 (Copy)

Як видно на фото, усі підходи до управління соціальної політики із боку вулиці Веселої уже перекриті. Тобто люди можуть – не без проблем – знайти вхід лише зі сторони вул.. Лисенка. І це - важливий момент, адже єдина маршрутка - №2 (із ринку до Білої – прим.), що їздить у тому напрямку, зупиняється біля магазину «Сусід», що на Веселій. Отже, цей транспорт людям зовсім не допомагає. До того ж, стан дороги і тротуарів на вулицях, якими людям доводиться йти пішки, – жахливий. Тому зауваження і запит Віктора Генсерука цілком мають сенс. Депутати погодилися і дали 38 голосів «за».

До мене зверталися тернополяни, нарікали на відсутність маршруту до управління соціального захисту ТМР, що на вул. Лисенка, 8, - каже він. - Як секретар профільної комісії докладу усіх зусиль, щоб управління транспорту ТМР вирішило цю проблему.

Окрім того, депутат того дня зробив запит про співпрацю міських комунальних підприємств із російськими банками. Його підтримали 36 депутатів.

[embed]https://youtu.be/XRFmK3XCOx8[/embed]

Міський голова Сергій Надал на це лише кинув: «Якщо у них там є рахунки, це не означає, що ними користуються. Нас постійно інформують про такі речі відповідні служби…».

Нічого-нічого, а запит нехай буде, - зауважив на це Віктор Генсерук.

Про найцікавіше, що сталося на сесії, читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

4 (Copy)
4 (Copy)

1 (Copy)
1 (Copy)

2 (Copy)
2 (Copy)

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео