Віра Олександрович

Сміття на Тернопіллі прибиратимуть два місяці (фото, відео)

unnamed (2)

Двомісячник благоустрою на Тернопіллі стартує у середу, 1 березня. Про це сьогодні, 27 лютого, повідомив голова обласної держадміністрації Степан Барна.

Очільник краю уже підписав відповідне розпорядження про підтримку Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Допомога громади краю у наведенні ладу допоможе Службі автодоріг зекономити гроші, які можна витратити на ремонт дорожнього покриття.

[embed]https://youtu.be/zq76AyqRMc0[/embed]

Під час Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» спершу планують прибрати узбіччя доріг міжнародного значення і трас міжміського сполучення. Про це розповів перший заступник голови ОДА Іван Крисак, який відповідає за проведення двомісячника благоустрою на Тернопіллі.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=UZE1aHsXa80&feature=youtu.be[/embed]

На другому етапі - візьмуться до благоустрою у населених пунктах. Залучатимуть до прибирання, за словами Івана Крисака, безробітних, громадських активістів, учнів і студентів, чиновників, працівників бюджетних установ і органів місцевого самоврядування.

unnamed (1)
unnamed (1)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xMThAACnUls&feature=youtu.be[/embed]

А прибирати, на жаль, є що. Степан Барна буквально вчора їздив трасою на Львів і був шокований кількістю сміття у лісопосадках вздовж дороги. Окрім того, у нас надто багато «спонтанних» сміттєзвалищ.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=z_b1Wo2TCAk&feature=youtu.be[/embed]

- Дуже чекаю на цих акціях Ігоря Василіва, Бориса Гору, Андрія Об’єщика та інших активістів, екологів, - підсумовує голова ОДА. – Визначимо якийсь день, зберемося і поприбираємо берег Дністра, наприклад…

unnamed
unnamed

Фото і відео автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео