У фойє Чортківської міської ради буде «прозорий офіс»

news-wdsQ7XHUHR

«Ми як місцева влада повинні забезпечити жителям нашого міста комфортні умови для надання адміністративних послуг сучасного європейського рівня. У багатьох містах країни вже створені і продуктивно працюють служби, офіси та центри для громадян, які мають різноманітні форми й організаційне та технічне забезпечення. Яскравим підтвердженням правильності цієї ідеї є функціонування «прозорих офісів» в таких містах як Вінниця, Ірпінь, Кам’янець-Подільський, де я разом з моїми колегами побували з метою обміну досвідом. Як міський голова я прагну запровадити цей досвід, я хочу, щоб така система запрацювала у Чорткові», - сказав Володимир Шматько під час зустрічі з керівниками місцевих дозвільних організацій та підприємств.

Про це повідомляють у прес-службі Чортківської міської ради.

Вже цього року у фойє міської ради будуть проводитись ремонтні роботи з метою облаштування його під «прозорий офіс». Це буде сучасний офіс, з представниками усіх можливих дозвільних організацій (комунгосп, водоканал, газове господарство, РЕМ, ЦНАП, Державна реєстраційна служба тощо), обладнаний необхідною комп’ютерною технікою, інтернетом, банкоматами та терміналами для здійснення необхідних платіжних операцій. Як результат цього важливого кроку міської влади – комфортні умови для клієнтів, надання усіх адміністративних послуг в одному приміщенні, стисло визначені та чіткі терміни, неможливість зловживань, максимальна результативність.

У ході зустрічі Володимир Шматько зазначив, що в даний час жителі міста потерпають від незручностей щодо прибуття для вирішення своїх питань в газове господарство чи РЕМ. Адже організація транспорту й перевезень пасажирів до цих організацій є недосконалою, що створює відповідний дискомфорт для людей як морально так і матеріально.

Очільник міста звернувся з пропозицією до начальника Чортківського управління з експлуатації газового господарства Ігоря Клизуба та начальника Чортківського РЕМ Ігоря Винника розглянути можливість надання двох працівників з кожної організації для виконання завдань по обслуговуванні мешканців міста в приміщенні міської ради. Стосовно технічного забезпечення Володимир Шматько зазначив, що все технічне забезпечення буде за рахунок міської ради.

«Ми повинні бути з вами партнерами у досягненні спільної мети– забезпечити сприятливі умови по обслуговуванні та наданні якісних послуг нашим жителям», - зауважив міський голова.

Ця зустріч, що відбулась за участі заступника міського голови Олега Недокуса, начальника відділу комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Василя Воціховського, начальника Чортківського комбінату комунальних підприємств Віталія Царика, начальника Чортківського водоканалу Віктора Гордієнка, директора комунального підприємства «Парковий культурно-спортивний комплекс» Володимира Снігура, начальника Чортківського управління з експлуатації газового господарства Ігоря Клизуба та начальника Чортківського РЕМ Ігоря Винника була презентаційною.

Наступні кроки – узгодження позиції з Тернопільобленерго, Тернопільоблгаз щодо відпрацювання вищезазначеної схеми надання послуг населенню Чорткова.

Вибір читачів за тиждень

Відео