Бандити, що вийшли на волю за «законом Савченко», залишили слід на Тернопільщині (фото)

б4

Зв’язали, допитували і пограбували - жінці пенсійного віку лиходії погрожували фізичною розправою, коли вдерлися до помешкання через вікно гаражного приміщення.

Потерпіла, що вирвалась з рук бандитів, розповіла поліцейським про страшну ніч 22 лютого. На щастя, жінка тоді одразу повідомила правоохоронців про те, що трапилось.

б2
б2

Тоді ж, як у Хоросткові, так і за його межами розпочались пошуки злочинної банди. Оперативні служби шукали лиходіїв цілодобово, і вийшли на їх слід аж у Львові. Виявилось, що головний злодюжка серед них - тернополянин, він же координував роботу інших. А двоє його поплічників - раніше судимі, що вийшли на волю завдяки закону Савченко - черкащанин та член бандоформування Сушка (Львів).

б1
б1

На даний час, усі злочинці перебувають за ґратами, проте перший, тернополянин, має право скористатися можливістю внести заставу у розмірі сто тисяч гривень.

б3
б3

Начальник Головного управління Національної поліції Олександр Богомол повідомив, що триває перевірка фактів причетності осіб до схожих злочинів.

Фото: Олександр Богомол

 

Вибір читачів за тиждень

Відео