Христина Соловій у Тернополі

58b5804762905

Тернопіль, як довго ми цього чекали! Принцеса лемків Христина Соловій, яка підкорила своїм шармом та голосом усю Україну, - вперше у нашому місті з великим сольним концертом у рамках всеукраїнського туру «Жива Вода 2017».        

Її дебютний альбом «Жива вода» - це український фолк в сучасних аранжуваннях, які є синтезом стилів на перехресті поп-року, блюзу та джазу. Талановита молода співачка зібрала власний гурт, до якого увійшли одні з кращих музикантів країни. Тому ми з особливим пієтетом очікуємо феєричність концерту народного голосу країни Христини Соловій, повідомляє Каса.

На концерті прихильники творчості зануряться у хвилі мелодійного фолку. Прониклива атмосфера лірики родом з Карпатських гір та саунду з долини річки Міссісіпі змусить вас запам’ятати цей вечір на все життя.

 Христина Соловій: «У цьому турі я презентую наживо все найкраще, що відбулося у моїй творчості за останні два роки. Альбом “Жива вода” та ексклюзивно, у кожному місті, зіграємо з моїми музикантами нові авторські пісні з майбутнього альбому, одною з яких є новий сингл ”Хто, як не ти?”»

 Дебютний альбом «Жива вода», продюсером якого став Святослав Вакарчук, - отримав схвальні відгуки критиків та потрапила у ТОП кращих альбомів року. Наразі на Soundcloud платівку прослухали майже 2 млн разів. Завдяки успіху альбому Христина стала лауреатом премії “Золотий Аристократ 2015” від Радіо Аристократи у номінації “Стартап року: Музика/Культура”. Два відеокліпи з альбому переглянули понад 8 млн разів в YouTube. Відео на пісню “Тримай” стало лауреатом національної премії Yuna-2016 у номаніції “Кліп року”.

Вибір читачів за тиждень

Відео