Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (14)

Концерт гурту «Бумбокс», чемпіонат з боротьби та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

4 березня на вас чекає:

У Тернопіль із неймовірним концертом приїде український гурт «Бумбокс». Гурт співатиме пісні, які стали хітами не тільки вітчизняної естради, але й зарубіжної.  Після вибухового виступу на фестивалі «Файне місто», «Бумбокс» збирається ще раз підкорити серця тернополян. Придбати квитки можна у ЦУМі(відділ Konica) або замовити онлайн. Вартість - від 220 грн.

4 березня у приміщенні СК «Галицькі леви» відбудеться відкритий чемпіонат міста з вільної боротьби серед кадетів. Початок о 10:00.

Тернополян запрошують на виставку Сергія Гая. Відкриття якої  3 березня у арт-галереї «Бункермуз». Початок о 19.00.

Запрошуємо відвідати виставку-ярмарок handmad виробів «Подарунки до 8-го березня». Виставка-ярмарка пройде 4 - 5 березня 2017 року, в ТЦ ОРНАВА, 2-й поверх, з 10 до 19 години. Вхід вільний!

5 березня на вас чекає:

Майстер-клас відбудеться 5 березня у грузинському ресторані «Хінкальня», що на Валовій. Початок о 12:00. Шеф-кухар закладу та майстер гончарної справи Руслан Друк.

Вже цієї неділі тернополян запрошують познайомитись з чудовими людьми у приємній атмосфері на курсі «Основи фотографії для початківців». Заняття відбудеться 5 березня у «Бункермузі». Початок об 11:00.

Книгарня «Є» запрошує дітей 6-10 років на читання піратських історій та квест «У пошуках втрачених скарбів." Захід відбудеться у неділю, 5 березня. Початок - о 16.00.

День народження великого українського поета та громадського діяча щорічно відзначається 9 березня. У цей період проводяться «Шевченківські дні», приурочені пам`яті геніального українця.  Показ героїко-патріотичних вистав проходитиме з 5 по 12 березня. Окрім стаціонарних вистав, 9 березня лялькарі вирушать у с. Байківці, де проходитимуть урочистості біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Після цього громаді села покажуть героїчну казку «Козацькі вітрила».

Вибір читачів за тиждень

Відео