Орест Сарматський

Студент з Тернополя, який зараз живе у США, зумів дистанційно стати магістром

т01

У ТНТУ відбувся дистанційний захист магістерської роботи

На базі кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя було проведено захист магістерської роботи на тему «Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю» студента Степана Башняка, який зараз проживає у Сполучених Штатах Америки та навчався дистанційно.

Про це повідомляє сайт університету.

Захист магістерської роботи оцінювала комісія на чолі з головою Юрієм Батьком, кандидатом технічних наук, старшим викладачем кафедри комп’ютерної інженерії Тернопільського національного економічного університету. До складу комісії увійшли: Данилишин Г.М., канд. техн. наук, доцент, заступник декана ФПТ; Микитишин А.Г., канд. техн. наук, доцент, завідувач кафедри КТ; Стухляк П.Д., докт. техн .наук, професор кафедри КТ; Чихіра І.В., канд. техн. наук, доцент кафедри КТ.

т03
т03

Також участь у засіданні взяв проректор з науково-педагогічної роботи канд. техн. наук, доцент Дячук С.Ф.

Було заслухано доповідь студента Башняка С.М. за темою магістерської роботи та відгуки керівника канд. техн. наук, доцента кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій Романа Золотого й рецензента докт. техн. наук, професора кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв Павла Марущака.

Захист проводився віддалено через Інтернет з використанням програми Skype. По завершенні доповіді магістрант відповів на запитання членів комісії та присутніх.

т02
т02

За результами захисту Степан Башняк отримав оцінку «відмінно» та йому присвоєно академічну кваліфікацію «магістр з комп’ютерно-інтегрованих технологічних процесів та виробництв».

Фото - ТНТУ

Вибір читачів за тиждень

Відео