Військовий оркестр зіграв найкращі весняні мелодії

17156214_1248192998635212_9167743223756090656_n

З ледь відчутним весняним подихом до жінок-військовослужбовців Тернопільської окремої артилерійської бригади прийшло чудове свято.

Усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з нею - жінкою. Вони давно довели, що здатні стати одними з кращих у науці, в бізнесі, у спорті, і звичайно у військовій службі. Але ким би жінка не була по професії, де б не трудилась, головне, що вони завжди є джерелом натхнення, символом берегині, осередком добра, кохання й миру. Чудовий настрій та душевну гармонію дарували жінкам-військовослужбовцям артилерійської бригади під час урочистостей, які пройшли у військовій частині. Найтепліші слова вдячності та пошани звучали у промовах керівництва області та міста, сердечні вітання для жінок-військовослужбовців та працівників ЗС України слухали у промові командира. Чи не усім в дарунок були перші весняні квіти, багатьох заохотили відзнаками, цінними подарунками та грамотами.

Військовий оркестр артилерійської бригади доповнив святкову програму, зігравши найкращі весняні мелодії та кращі пісні з репертуару для прекрасної половини людства.

Вибір читачів за тиждень

Відео