У Тернополі гурти з чотирьох міст змагатимуться за місце у півфіналі «Koza Music Battle» (фото)

H9L_iFwURPw

Молоді гурти з Києва, Вінниці, Тернополя та два зі Львова змагатимуться за місце у півфіналі одного з найбільших музичних конкурсів України «Koza Music Battle». Музична бійка серед них відбудеться у четвер, 9 березня о 19.30 год. у арт-барі «Коза».

Першими на сцену вийде львіський колектив зі Львова «Overbound». Цей український гурт виконує пісні англійською мовою у найдрайвовішому, найзапальнішому та найбожевільнішому жанрі - кроссовері, або як ще інші називають - кроссовер-треш.

unnamed (2)
unnamed (2)

Не менш оригінальним жанром – містичним роком дивуватиме тернопільську публіку київський гурт «OMANA». Засновником колективу є Олексій Богомольний  - виходець  з Тернополя, який встиг відмітитись в гуртах «Холодне Сонце», «Despot» та «Vivienne Mort». У їх творчості поєднана суміш гранжу і прогресиву, чіпляючих мелодій і складних музичних малюнків, космічних звуків та містичної лірики.

unnamed (1)
unnamed (1)

«The DopeWaves» з Тернополя – це колектив, який складається з чотирьох людей з різними  характерами та музичними смаками, які згуртувались заради спільної мети. Їх пісні не вимушені, слова запам’ятовуються, а музика поглинає повністю і затягує.

unnamed (3)
unnamed (3)

Двоє молодих, проте досить перспективних музикантів з вінницького гурту «ACROSS THE ROAD» вже встигли підкорити серця великої кількості шанувальників по всій Україні. І своїм матеріалом дивуватимуть тернопільську публіку у цей четвер.

unnamed
unnamed

Останніми на сцену вийдуть львівські рокери з гурту «Гримить/Grymyt». Назва цього гурту походить від однойменної назви збірки віршів Івана Франка, яка надихнула вокаліста створити свій музичний гурт. За час існування колективу (трохи більше року) учасники вже встигли записати міні-альбом, зняти два кліпи, виступити на низці фестивалів.

H9L_iFwURPw
H9L_iFwURPw

Приходьте та дізнайтеся, хто стане другим півфіналістом музичного колективу «Koza Music Battle»! Вхід вільний!

Вибір читачів за тиждень

Відео