Вона рятувала життя бійцям АТО

17156039_674154786090542_5588590802609519229_n

Випускники Програми педагогічної майстерності і досягнень вчителів англійської мови (ТЕА) (проект «ТЕА West-UA»), зокрема Віллер Інна, через волонтерів Логістичного центра допомоги бійцям АТО передали 1000 гривень на лікування Тетяни Іриці. Кошти виручили під час проведення аукціона.

Кожен випускник (учасник заходу) привіз з собою по 1-2 речі - лоти для аукціону з метою збору коштів (фандрейзингу) на цільову допомогу воїнам АТО чи постраждалим внаслідок подій на Сході України, які перебувають в Тернополі (власноруч виготовлені речі або цікаві речі, які «залежалися» вдома і без вжитку). Кожен учасник покликаний був взяти участь в аукціоні - виставити свій лот і придбати чийсь. Мінімальний лот складав - 20 гривень.

Також 600 гривень для Тетяни передала пані Марія Ковальчук.

Волонтер Логістичного центра Христина Феціца зустрілася з чоловіком Ірини та віддала кошти.

13 жовтня Тетяна Іриця поспішала на роботу та потрапила під колеса поїзда у селі Великий Глибочок. Тетяні відтяло обидві ноги…

Багато хто з тернополян пам’ятають Тетяну з календаря “Люблю. Чекаю…”, в котрому розміщені фотографії дружин, що чекають своїх чоловіків із фронта. Її чоловік Олександр з першого дня АТО воює на сході України. Як військовий медик Тетяна також була на Донбасі, рятувала життя нашим воїнам. У подружжя Іриців підростає 4-річний синочок Павлик.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео