В Тернополі презентують «Гру у три руки»

VITALNJA PO VIVTORKAH_plakat_Volkov(1)

14 березня о 18 год. у книгарні «Дім книги» (вул. Коперника, 19, Тернопіль) в рамках літературних зустрічей циклу «Вітальня у вівторок» відбудеться презентація роману майстра детективного жанру Олексія Волкова — «Гра у три руки».

«Все або нічого» — саме таке життєве кредо в головної героїні роману Олексія Волкова.  Головна героїня — сильна жінка. Вона практично за власним бажанням втягує себе в небезпечну гру, з якої не кожен чоловік зміг би вибратись. Дуже цікаво спостерігати за тим, як вона холоднокровно вирішує проблеми, від яких залежить її  життя.  Автор спробував прослідкувати й зрозуміти жіночу психологію, потім замаскував усе це  в гострий сюжет. Наскільки добре це  вийшло — судити Вам, читачі. Усі запитання щодо сюжету роману, психології головної героїні, та процесу написання книги Ви зможете поставити автору особисто.

Найвідоміші книги письменника —  «Виконавець», « Подорож у безвихідь», «День відбуття», «Амністія для хакера», «Переможець отримає все», «Лікарня на відлюдді», «Слід на воді», «Емісар», «Мертві квіти». Також у його доробку  кіносценарій «Лікарня» та збірник оповідань «Останній крижень».

Олексія Волкова власник багатьох відзнак, серед яких:

  • Гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Золотий бабай» за рукопис роману «Пес», що вийшов під назвою «Виконавець» (2000).
  • Переможець літературних конкурсів «Золотий Бабай»(2002) та «Коронація слова» (2005), номінант конкурсу «Ґранд-Коронація» (2010), спеціальна відзнака «Ґранд-Коронація» за роман «Вовчий місяць» (2015).
  • За вагомий внесок у розвиток сучасного українського гостросюжетного роману у 2013 році отримав премію «Золотий пістоль».

Вибір читачів за тиждень

Відео