Італійська вечірка в будинку з італійським двориком

17097761_1148656981924279_5913001990010771998_o

Неймовірні пригоди італійців у Тернополі! На італійську вечірку гостинно запрошує Бункермуз. Цієї суботи, 11 березня, зустрічаємо з концертом двох гостей із сонячної Італії - Альфонсо Олівера та Андреа Пінто! А до цього - о 18:30 - розповідь історика Сергія Ткачова про долю італійців у Тернополі у ІІ світовій війні та виставка репродукцій художника Мікеланджело Джельмі-Перге з видами нашого міста;

19:00 - Дегустація італійського вина з колекції Бункермуз

20:00 - Концерт, вхід вільний.

Андреа Пінто – музикант з італійського міста Авелліно, посідає перше місце у хіт-параді перспективних інді-музикантів в Італії.

Його сингл “Moonlight” («Місячне сяйво») припав до вподоби багатьом слухачам та довів, що андеграунд- та інді-музика здатна завойовувати найвищі позиції в хіт-парадах. Завжди щира та відверта у своїй філософії, інді - це музика, в глибокому символізмі якої кожна людина може побачити себе, знайти щось близьке, відчути співзвучність із власними емоціями.

Нова пісня “L’idea”, яка входить до нещодавно випущеного альбому “Subrosa” невдовзі буде звучати на італійських радіостанціях.

«Можливість ділитися своєю музикою, емоціями та переживаннями наповнює моє серце радістю більше ніж будь-що інше!..» - говорить Андреа – «Всі ми у житті знаходимося в постійному пошуку порозуміння і співчуття, і я щасливий, що музика допомагає мені в цьому».

Світлина від Bunkermuz.

Альфонсо Олівер (Alfonso Oliver) – співак, він же автор власних пісень, родом з Калабрії (Італія) у 6 років переїжджає у місто на півночі Італії Реджо Емілія, де робить свої перші кроки у світ музики - починає навчатися гри на гітарі, фортепіано та співу сучасних і ліричних пісень. Коли йому виповнюється 25 років записує свій перший музичний альбом “Hotel del Rock” (“Рок готель”) зі своєю групою “Gli Oliver” (“Олівери”).

У 26 років Альфонсо вирішує зайнятися сольною кар'єрою, підписавши контракт з компанією “Green Production”, де записує два хіти: “Credici” («Повір») та “Immagina” («Уяви»), завдяки яким його змогла почути по радіо вся Італія.

У 28 років він опубліковує свій перший сольний альбом “Tutta Colpa Della Musica” (“Все через музику”). У 2015 році виходить його новий сингл “L’Universo Siamo Noi” («Ми є всесвітом»), який отримує шалений успіх і посідає перше місце у рейтингу Alternative Pop та одразу входить у рейтинг топ-100 найпрослуховуваніших пісень в Італії на Radio Airplay.

«Я одразу полюбив Україну за її розвинену музичну культуру – каже Альфонсо – «українська публіка не просто розважається під музику, а розуміє, сприймає і, головне, вміє слухати її».

Світлина від Bunkermuz.

Вибір читачів за тиждень

Відео