Орест Сарматський

Чому виш у Тернополі широко відчинив свої двері? (фото)

unnamed (9)

День відкритих дверей – 2017 відбувся у ТНТУ.

Напередодні у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя провели День відкритих дверей, на який завітали абітурієнти з різних куточків міста та області.

У читальній залі науково-технічної бібліотеки, де проходив захід, майбутні студенти та батьки переглянули відеоролик про університет та зустрілися з керівництвом і професорсько-викладацьким колективом навчального закладу, пише прес-служба вишу ДИВ. ТУТ.

unnamed (7)
unnamed (7)

Ректор університету, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор Петро Ясній ознайомив присутніх з навчально-матеріальною базою вишу, особливостями організації освітнього процесу та перевагами вищої технічної освіти, яку можна здобути у технічному університеті Тернополя. Серед названих ним пріоритетів — якісна освіта за всіма напрямками і спеціальностями, програми академічної мобільності та програми подвійних дипломів, оплачувана практика на високотехнологічних підприємствах Польщі, Німеччини, Швейцарії, Литви, літні мовні школи за кордоном, навчання англійською мовою за 6 бакалаврськими та двома магістерськими спеціальностями, широкий спектр пропозицій щодо працевлаштування від роботодавців, можливість започаткувати власний бізнес за підтримки міжуніверситетського Стартап центру, можливість навчатися на військовій кафедрі та отримати офіцерське звання.

unnamed (8)
unnamed (8)

Детальну інформацію про спільні програми академічної мобільності, міжнародні студентські програми, практики та стажування студентів за кордоном випускники шкіл почули від проректора з міжнародного співробітництва, доктора технічних наук, професора Тетяни Віченько.

Про участь у міжнародній практиці та навчанні за кордоном розповіли студенти-учасники міжнародних програм, зокрема Ілля Кузик, студент факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії, спеціальність «Електротехніка та електротехнології», учасник міжнародної практики на фірмі «Устронянка» (Польща); Роман Биць кий, студент факультету економіки та менеджменту, спеціальність «Фінанси і кредит», учасник міжнародної практики на фірмі «Автозеруана» (місто Таураге, Литовська республіка); Віта Орнатовська та Максим Садівник, студенти факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії, спеціальність «Комп'ютерні науки», учасники програми подвійних дипломів з Університетом прикладних наук міста Шмалькальден (Німеччина).

unnamed (6)
unnamed (6)

З особливостями вступної кампанії, умовами та правила прийому до університету у 2017 році ознайомив присутніх відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Кобельник.

Вступати на навчання до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя запросив абітурієнтів також начальник відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню Ігор Равлів.

unnamed (10)
unnamed (10)

Гості зустрілись із деканами факультетів, побували у навчальних та наукових лабораторіях, комп'ютерних класах, відвідали кімнату-музей Івана Пулюя та музей університету.

Фото – прес-служба ТНТУ

Вибір читачів за тиждень

Відео