Тернополяни, задекларуйте свої доходи до 1 травня 2017 року

61052

У Тернопільській ОДПІ звертають увагу, що декларування доходів це – конституційний та громадянський обов’язок кожного громадянина України, тому запрошують усіх, у кого цьогоріч виникає обов’язок щодо декларування, подати до податкової інспекції Декларацію про майновий стан і доходи до 1 травня 2017 року. Сплатити нараховані податкові зобов’язання потрібно до 1 серпня 2017 року.

У відділі адміністрування податку на доходи фізичних осіб та податків з громадян зазначили, що Декларацію можна подати за вибором платника в один із таких способів:

- особисто платником податків або уповноваженою на це особою;

- надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації;

- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису, не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

Також нагадуємо, що з 1 січня 2017 року запроваджена нова форма Декларації, яка затверджена наказом Мінфіну № 821.

Детальні консультації щодо подання та особливостей  заповнення Декларації про майновий стан і доходи, а також відвідати відповідні тренінги можна – у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Вибір читачів за тиждень

Відео