Майже 100 спортсменів з усієї України змагались на турнірі пам'яті Героя

news-xV3E3CFUu0

У Чорткові відбулася значна спортивна подія – відкритий турнір з фрі-файту пам’яті Героя, майстра спорту України Романа Ільяшенка.

Захід відбувся за підтримки Чортківської міської ради на базі спортивного комплексу “Економіст” Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу. Перед початком турніру заступник міського голови Роман Тимофій, начальник відділу молоді та спорту, управління освіти молоді та спорту Віктор Нагірний і друзі-спортсмени поклали квіти та помолились на могилі Романа Ільяшенка у день його народження. Участь у турнірі взяли 8 команд, загалом — 97 учасників з різних міст України: м. Яремче — спортивний клуб “Рись”, м. Долина — спортивний клуб “Торнадо”, м. Калуш — спортивний клуб “Шлях воїна”, м. Івано-Франківськ спортивні клуби “Вікінг” та “Альянс”, м. Тернопіль — спортивний клуб “Характерник”, Київська область — спортивний клуб “Пересвіт”, м. Чортків — спортивний клуб “Характерник”. Змагання проходили у всіх вікових групах: 8 - 9 років; 10-12 років; 13-15 років; 16-18 років і старше 19 років.

- Найкращий спосіб пам’ятати про людину — продовжити її справу. Тож будьте гідними пам’яті Романа Ільяшенка: активними, спортивними і свідомими українцями”, - звернувся до учасників змагань міський голова Чорткова Володимир Шматько.

Усі поєдинки були цікавими і видовищними. Переможці змагань отримали грамоти і медалі від Чортківської міської ради.

Вибір читачів за тиждень

Відео