ТНЕУ започатковує «Медіа школу» для тернопільських учнів

1489678383_999

Тернопільський національний економічний університет організовує молодіжний проект «МЕДІА ШКОЛА ТНЕУ» для школярів 9-11 класів міста Тернополя.

Метою проекту є ознайомити учнів з основами ведення бізнесу, допомогти створити та в подальшому просувати бренд у медіапросторі, навчити успішно позиціонувати себе у соціальних мережах, повідомляють на сайті ТНЕУ.

Упродовж навчання учні матимуть можливість набути базових навиків роботи з фото- та відеопродукцією, елементами дизайну, бізнес-комунікації, ораторського мистецтва.

Запрошуємо школярів, які хочуть проявити себе та навчитися чогось нового зареєструватися за посиланням: 

ТНЕУ запрошує до співпраці молодих, цікавих та успішних громадських діячів, бізнесменів, відеооператорів, фотографів, ведучих, режисерів монтажу, маркетологів, графічних дизайнерів, які можуть поділитися знаннями та досвідом з активною молоддю Тернополя.

Заняття проводитимуться щосуботи з 25.03 по 17.06 (крім святкових днів) на базі Тернопільського національного економічного університету.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за номером (096) 36 54 533 або (0352)47-50-63 та написавши на електронну адресу tneu.media.school@gmail.com.

Вибір читачів за тиждень

Відео