ВО «Свобода» не вбачає політичного підтексту в проведенні обшуків у Тернополі

1489745640_dscn1824

Ні на офіційному сайті ВО «Свобода», ні в розділі новин з регіонів, ні на сторінці партії у «Фейсбуці» станом на 14:45, 17 березня 2017 року немає жодного повідомлення, що стосується подій у Тернополі. Хоча пройшло вже половина робочого дня, а «маски-шоу» в міськраді почалися з самого ранку.

Натомість міський голова Тернополя, свободівець Сергій Надал чітко заявив: «штурм» міськради розцінюється, як політичне замовлення та переслідування представників ВО «Свобода», за принципову позицію щодо окупованих територій Донбасу».

В той же час, його однопартійці зайняті іншими справами: відзначення 100 років від початку Української революції, підписання угоди з іншими правими політичними силами, висловлювання позиції щодо силового розгону блокади тощо.

Нагадаємо, що в Тернополі працюють силовики НАБУ, які здійснюють обшуки в приміщеннях міської ради, комунальних підприємств, квартирах бізнесменів. Йдеться про зловживання, пов'язані з безкоштовним виділенням земельних ділянок КП, які потім передають їх згідно інвестиційних угод новим власникам.

Також читайте ТУТ і ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео