Сучасні навчальні заклади на Тернопільщині

mater_tehn_baza

Пріоритетним напрямом функціонування освітньої галузі Гусятинського району є збереження та оновлення навчально-методичної та матеріально-технічної бази навчально-виховних закладів. Сьогодні утвердилися нові економічні механізми солідарної участі влади, підприємств, організацій, бізнесових кіл і громадськості в створенні належних матеріально-технічних умов для виконання державних вимог щодо здійснення освітньої діяльності.  

Проведено поточний і капітальний ремонти класних кімнат, коридорів, їдалень, майстерень і сходових кліток. Упорядковано спортивно-ігрові майданчики, квітники й прилеглі території, пише gusyatin.

Суттєвим елементом гармонійного виховання дитини є фізична культура і спорт.  Профілактика захворювань, у тому числі через заняття спортом відіграє важливу роль. Тому першочерговими завданнями визначено наведення ладу зі шкільними спортивними майданчиками. Оновлення  спортивних та ігрових  майданчиків загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя.

У школах району нараховується 38 спортивних залів, 7 футбольних полів, а також біля кожної школи облаштовано спортивні майданчики.         Більшість їх знаходиться в доброму стані, що виявлено під час об’їзду шкіл з підготовки  до нового навчального року.

Завдяки  вчителям фізичної культури наші школярі  беруть участь у різного рівня спортивних змагань і відповідно досягають вагомих результатів.

Вибір читачів за тиждень

Відео