Оксана Бучко

Автомобілі тернополян розфарбували образливими написами із закликом «Стоп!» (фото)

DSCN9979

«Стоп, хам», «Бидло», «Газон» - такі написи вітали тернополян на їх автівках зранку 20 березня.  Розфарбували машин невідомі у дворах вул. Слівенської 7 та 9.

- Я не здивуюсь, якщо це зробили наші сусіди-пенсіонери, - каже власниця одного з пофарбованих авто. – Так, ми залишаємо машини на газоні, бо недостатньо місця для паркування. І ми збирали підписи, щоб облаштували більшу парковку. Але мешканці нашого будинку старшого віку не погоджуються з такою ініціативою.

DSCN9988
DSCN9988

Мешканці також додають, що це не перший випадок свавілля в їхньому дворі.

- Раніше тут побили вікна одному з власників машин, - каже мешканка будинку 7 пані Лариса. – Нас такі дії вже не дивують.

DSCN9987
DSCN9987

На місці працювала поліція. Зібрані матеріали опрацьовують.

- Близько 6 год. у відділку поліції отримали повідомлення від 31-річного власника авто Peugeot partner, на якому написали червоною фарбою «Газон» та «Стоп, хам», - повідомляють у прес-службі  патрульної поліції Тернополя. –  Автомобіль був припаркований на вул. Слівеньска, 9. У ході обстеження прилеглої території виявили ще Suzuki та Daewoo Matiz з подібними записами. Від заявника відібрали пояснення. Матеріали направили у відділок поліції.

DSCN9991
DSCN9991

Нагадаємо, сьогодні вранці подібний розфарбований «сюрприз» чекав і власника «Опеля», що неправильно припаркувався на цій же вулиці.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео