Учасниця конкурсу краси з Криму, єдина в районі отримувала український атестат

d46e168c50b1814224ba3925c74848e93f77bce5.1200.900

Три роки назад Олена Войнарович переїхала з Криму в Тернопіль. Навчається в економічному університеті на факультеті міжнародного менеджменту. Незабаром братиме участь в СтудМіс ТНЕУ, повідомляє Доба.

«Зазвичай людям вистачає одного слова, щоб описати мене – «Крим»»

Чому? Бо приїхала з Криму. Це сталося через два місяці після окупації. У мене був вибір: або навчатися в якомусь виші Криму, або їхати в Україну. Все було дуже ризиковано. Я – єдина в районі отримувала український атестат. Випускний не справляла. ЗНО здавала якраз наступного дня після нього в Тернополі. У Криму здавати не було можливості. Але я не шкодую, це того вартувало.

«У Тернополі сприйняли чудово навіть за мову ніхто не каже, хоча я весь час розмовляю російською»

Мої батьки живуть в Криму. А я в Тернополі разом зі своїм старшим братом. Тут багато знайомих батьків, які нам допомагали. Найбільше – хресна мого брата і найкраща подруга моєї мами Наталя Друсь. Вона має великий вплив на мене як особистість.

«Гарних дівчат зараз повно, а от з розумними важкувато»

Дівчина, яка поєднує в собі розум та красу – це скарб. Мені подобаються такі конкурси, але якась частина мене раніше цьому противилась. Зараз я набагато впевненіша в собі і готова стати маленькою частинкою чогось прекрасного. Від конкурсу очікую драйву. Немає нічого кращого, ніж вийти на сцену і ловити кайф від того, що ти робиш. Це прекрасно. Від життя потрібно брати все, пробувати себе у всьому. Тільки тоді зрозумієш хто ти насправді. Зараз маю можливість, якою я неодмінно скористаюсь.

«У жодній справі не маю статусу майстра, однак спеціаліст у всьому»

В мене немає конкретного хобі, проте, намагаюсь зачепитись за все, що хоч трішки цікавить. Сьогодні я можу шаленіти від танців, завтра ж від спорту. До речі, я займалася 6 років танцями, а потім 6 років волейболом. Багато часу приділяю саморозвитку, читаю різну літературу.

«Мрію зробити щось таке, про що писатимуть у підручниках з Всесвітньої історії»

У майбутньому хочу відкрити власну справу в якій буде щось творче. Натхнення черпатиму з подорожей по всьому світі. Можливо, навіть вдасться долучитися або створити благодійний фонд.

Життєве кредо – «Вчіться, поки інші сплять, працюйте, поки інші відпочивають, будьте готові, поки інші розслабляються і мрійте, поки інші плачуть».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео