В Тернополі гроші тимчасово закатують в асфальт (фото)

2д

В одній з соцмереж, у спільноті “Від Тарнополя до Тернополя” користувачі оприлюднили світлини, на яких зображено вулицю Шептицького. А якщо точніше, то жахливий стан доріг на цій вулиці.

5д

Підгадайте, у якому році там робили капітальний ремонт? І чи не закінчилась на нього гарантія? - з іронією пишуть тернополяни.

На сайті Тернопільської міської ради є згадки про дану ділянку дороги, і з’явилися вони 1 липня 2014 року.

1д

У Тернополі триває капітальний ремонт доріг на вулицях Шептицького та Збаразькій. Так, ремонтні роботи по вул. Шептицького були розподілені на дві ділянки, на першій із яких уже завершені усі ремонтні роботи та відновлено рух транспорту, згідно схеми організації дорожнього руху. На іншій ділянці, від вул. Оболоня і до заїзду до автовокзалу, ремонті роботи розпочнуться найближчим часом та за сприятливих погодних умов, - пишуть на офіційному сайті ТМР.

3д

Як розповів головний інженер відділу технагляду міської ради Ярослав Копча, ремонтні роботи по вул. Шептицького тривали два тижні і за цей час було облаштовано асфальтобетонне покриття та бордюри. Загалом там було проведено ремонтні роботи дорожнього покриття загальною площею 5 тис. 100 кв. метрів.

4д

Переважно ремонт доріг здійснються з експлутаційним терміном на 10 років, але враховуючи рух транспорту - 3 роки.

Фото: “Від Тарнополя до Тернополя”

Вибір читачів за тиждень

Відео