Пара з Чорткова сьогодні дивуватиме своїм весіллям всю країну

1-52-720x400

Сьогодні о 22.00 год. наречені найпозитивнішого романтичного реаліті «4 весілля» будуть дивувати глядачів телеканалу «1+1» різноманітними сценаріями весіль на будь-який смак та бюджет: найдорожчим весіллям в історії програми, «гучним» гулянням у європейському стилі, весіллям у стилі птахи фенікс та скромним святом в одному з київських трамваїв.

Учасниці зі Львова, Тернопільської області, Хмельницького та Києва у новій програмі шостого сезону «боротимуться» за «медовий місяць» у Чорногорії, повідомляє “Тернопіль”.

Самовпевнену Мар’яну та її нареченого Назара з міста Чортків Тернопільської області об’єднала запашна кава, на яку хлопець запросив кохану ще коли йому було 15 років. Мар’яна з юного віку дуже серйозно ставиться до створення сім’ї та давно мріє про дітей, тому почувши від свого коханого не просто зізнання у коханні, а пропозицію стати матір’ю його дітей, без сумнівів відповіла «так».

Свято вирішили провести у сучасному українському стилі. Гостей пригощали стравами національної кухні, та розважали східними танцями і бармен-шоу.

Все частіше чоловіки дивують весільними костюмами більше, ніж дівчата. Винятком не став і наречений Назар, який обрав темно-зелений фрак, наречена зупинила свій вибір на класичній пишній білій сукні.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео