Віра Олександрович

Конфлікт на вулиці Симоненка – усі сторони вислухає комісія (фото, відео)

Симоненка_ф

У конфлікті, що виник через забудову ділянки біля будинку на вулиці Симоненка, 1, розбереться робоча комісія.

Створили її сьогодні, 24 березня, у Тернопільській міській раді. Ініціював таке рішення депутат від цього округу Андрій Газилишин.

Газилишин
Газилишин

- Нагадаю, у тернополян і у депутатів виникло чимало питань з приводу забудови цієї території, - каже він. – Спочатку ця земля була – для побудови магазину, а потім на ній уже дозволили житлову забудову. Тож варто розібратися.

[embed]https://youtu.be/ncjAKNtXOS0[/embed]

Нагадаю, забудова на території, де кілька років стояв не задіяний двоповерховий будинок, викликала спротив у мешканців сусідніх висоток. Люди уже навіть виходили на пікет («Терен» писав про це ТУТ прим.). Стверджували, що новобудова створить незручності. Проте – із дотриманням будівельних норм і документами щодо зведення нової багатоповерхівки – проблем немає, стверджує міський голова Сергій Надал.

[embed]https://youtu.be/1z1IMlIOxPM[/embed]

До складу робочої групи увійшов Андрій Газилишин разом із колегою депутатом Наталією Шоломейчук, а також – представники від постійних депутатських комісій і фахівці відповідних управлінь міської ради. Звичайні тернополяни також зможуть приєднатися до роботи, підкреслив мер.

Депутати
Депутати

Оскільки перше засідання робочої комісії скличуть уже наступного тижня, висновки депутатів ми дізнаємося незабаром. Озвучити їх врешті повинні на засіданні міської ради.

Фото і відео автора, а також зі сторінки Андрія Газилишина у «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео