Дівчина з Тернополя через власне хобі отримала цінний подарунок

1490175064--likarnya--d5bfe48d9eb833f97f6b312371be2f62-jpg

Фото «Дитяча турбота» вихованки фотостудії «Ікс позиція» «Станції юних техніків» Тернопільської міської ради 17-річної Анастасії Зазуляк стало переможцем онлайн-голосування VII Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність в об’єктиві», а також було переможним в номінації «Благодійність очима дітей».

Роботу фотографа відзначили і вагомим призом – ноутбуком, який вона отримала від директора Фонду родини Загорій Лесі Тарновецької.  Дівчина згадує: ­«Світлина »Дитяча тур­бота« - це випадкове ­фото, всього одна мит­ь, яка передала стіль­ки щирих дитячих емоц­ій. В­она показує своїм тов­аришам »тсс..", піклу­ється про сон свого маленького братика.» Але з таких випадкових фото вже склався портрет Анастасії, як талановитого тернопільського фотографа, пише rovesnyk.

Фотографією під керівництвом Василя Стрижка дівчина займається усього три роки. Майстер скеровує свою вихованку та завжди дає слушні поради. Саме так опинились на багатьох фотоконкурсах роботи гуртківців фотостудії у тому числі і фотороботи Анастасії.

Вибір читачів за тиждень

Відео